Hej alle,

Pigerne og jeg var for få uger siden på ferie i Norge og der havde vi en noget pinlig oplevelse hvor vi blev lidt til grin J Det var mening vi skulle være afsted på road trip i ca 1 uge og få set Norges storslående natur men vi nåede slet ikke særlig langt oppe i Norge før vores ”lille” uheld indtraf.

Det var min veninde Julies bil som vi kørte i der op, da hun havde forsikret os at bilen var i tip-top stand og kunne klare opgaven. Hun fortalte endda at hun lige havde fået købt og monteret nye sommerdæk fra goodgrip så der var intet at frygte.

Vi var ikke kommet mere end et par timer ind i Norge da vi pludseligt hørte et ”stort” brag. Næsten uden at skrige (alt for meget), holdte vi ind til siden for at se hvad der var sket. Vi var alle overbevist om at der var noget som var sprunget i luften eller at vi havde mistet et af dækkene. Da ingen af os har nogen som helst forstand på biler, så stod vi og kiggede på den i gud ved hvor langtid uden at være kommet tættere på hvad der var sket. Vi kunne udelukke at der intet var sket med vores dæk men det var også så langt vi kom.

Efter mindst 20 min med diskussion frem og tilbage opdagede katrine noget lidt væk fra bilen. Det vidste sig at vi havde kørt over en fyldt dåse sodavand som var eksploderet. Jeg tør ikke gætte på hvornår jeg sidste har grint så meget og være så flov på samme tid. Til trods for vores uheld så havde vi den mest fantastiske pigetur og vi havde ingen ”problemer” på resten af turen! J

Hvad er jeres mest pinlige oplevelse i har haft på ferie?