Teambuilding på arbejdspladsen

Jeg var tilbage i maj på et mindre ophold med arbejdet, hvor vi skulle gennemføre forskellige teambuilding øvelser sammen for at styrke samarbejdet og den interne tillad. Find indlægget her.

Vi har fået utroligt meget ud af disse teambuilding øvelser, og selvom jeg ikke ved, hvad firmaet har betalt, er jeg sikker på, at det godt kan svare sig. Når man samarbejder og har en tillid til hinanden arbejder man med langt højere effekt og med højere motivation og lyst til at udføre sit arbejde og gøre andre tilfredse. Vi har tydeligt kunne mærke forskel, og vi har præsteret langt bedre, hvilket også ses i virksomhedens arbejdsmængde/fuldførelse. Super fedt at kunne se så tydelige resultater.

Vi lavede vores teambuilding øvelser i Brøndby hos Idrættens Hus. Læs om mulighederne for teambuilding hos Idrættens Hus lige her.

 

Idrættens Hus i Brøndby

For at fortælle lidt mere om Idrættens Hus er det er et hotel 33.000 kvadratmeter fyldt med muligheder. Idrættens Hus er desuden et kursuscenter som tilbyder forskellige øvelser og kurser til mange forskellige formål. Derudover kan man både leje kontorer og booke konferencer ved brug af kursuscentrets faciliteter.

Idrættens Hus giver altså mange muligheder, hvilket er fedt for virksomheder, fordi man har det hele ét sted.