Begyndelsen på 2014

Så har vi poppet champagnen, spist lækkert mad og hoppet ned fra stolen, da klokken slog 00.00 og det nye år begyndte..
Det nye år har allerede budt på en masse nye indtryk, aftaler og næsten ikke tid til noget sofahygge. Men det gør ikke noget, da det er og bliver et fantastisk år, der byder på en masse nye indtryk og oplevelser. Ikke nok med at jeg er begyndt på nyt job, nejnej – jeg er nemlig så heldig, at jeg har en super sød svigerfar. Han har muligvis til tider (hvis ikke hver 1. dag i måneden) hørt på mit savn til penge og ønsket om at komme ud at rejse igen. Så han har inviteret mig med til Mexico med hele familien med rejsen halvt betalt. JA-TAK! Og ja.. Selvfølgelig skal min kæreste også med – han får bare ikke fedtepoint, som svigerfar gør. 😉

Men nøøjh hvor er det spændende, og det er simpelthen gået så hurtigt fra invitationen, godkendelse af ny chef til køb af billetter samme dag. For da jeg fik invitationen, troede jeg ikke, at det var muligt for mig, eftersom jeg er begyndt på det nye job. Men han tog det pænt. Så dér er der allerede kommet 1000 pluspoint i min bog!

737558_81203145

I den kommende måned skal vi holde pre-Mexico, hvor vi skal spise mexicanske retter med hele rejseflokken, som skal med til Mexico. Vi er en stor flok på 13, som drager mod Mexico i Marts. Der skal nok komme flere indlæg omkring rejsen, hvis I har lyst til dette? :-)