Baby shower part 2

Jeg skrev tidligere om at Sanne var blevet gravid (læs med her), og der skrev jeg lidt omkring nogle goder ideer til det baby shower som vi  fik afholdt for hende. Det var en succes og hun fik en masse gaver som hun blev rigtig glad for. En masse brugbare gaver.

Der var inviteret en masse venner og veninder og vi havde en hyggelig dag, med en masse lækkerier (som du kan se på billedet). Men jeg endte faktisk med at bestille en rigtig god gave udover dem som jeg fremvidste jer sidst, så derfor ville jeg lige viser jer hvad jeg endte med også at give hende.

Den perfekte gave

Hos Mammashop, hvor jeg også købte de andre gaver, faldt jeg nemlig over en bog hvor man havde mulighed for at få indskrevet sit eget navn plus navnet på de ”3 bedste venner”. En rigtig sjov og personlig måde at lave en gave på – prøv at tænke hvor fedt det bliver at kigge på bog igennem når man bliver lidt ældre. Du kan se bogen fra Mammashop her.

Tag et kig forbi, og blive overasket over hvor fedt det er. Det er lidt svært at forklare, men i forstår det helt når i ser det. Besøg butikken her.