Afslappende weekend…

…bliver det ikke til for mit vedkommende i denne weekend. Selvom jeg egentlig godt kunne have brugt det oven på en uge, hvor jeg har haft lange dage på arbejde, trænet, og haft en million andre ting at se til. Det ville have været godt hvis jeg efter arbejde i dag bare kunne smide mig hjem på sofaen og ikke rejse mig før det var højest nødvendigt. Sådan en weekend hvor man ikke rigtig ved hvad man har brugt tiden på, men at man bare kan mærke at man er klar til endnu en arbejdsuge.

Men når jeg nu skal besøge mine bedste veninder fra efterskolen gør det egentlig ikke noget overhovedet, at det nok ikke er energi jeg kommer til at have mest af når vi når til søndag aften. Lige efter arbejde i dag hopper jeg nemlig på en bus til København, og så står den ellers på tøsehygge i aften med pizza, bland-selv slik, og en hel masse historier om alt vi har lavet siden vi sidst så hinanden. Hvilket egentlig efterhånden er ret lang tid siden… Så der bliver rigtig meget der skal diskuteres og fortælles! :) Det er ikke nemt når en bor i Aalborg, den anden i København og mig midt i mellem i Aarhus – vi kunne nærmest ikke være mere spredt, selv hvis vi prøvede. Men nu har min veninde i København haft 25 års fødselsdag, så det skal vi fejre i morgen aften. Så jeg gætter på at busturen hjem nok kommer til at blive lidt længere når tømmermændene trykker.

Mandag morgen bliver nok heller ikke det sjoveste, men så er det jo godt at man er så ung (host host) at man sagtens kan klare lidt søvnunderskud og andendags-tømmermænd selv om man er på arbejde!