Vi har længe tænkt på hvordan man kunne få noget mere farve ind i stuen, og efter at have surfet lidt rundt på en række forskellige boligblogs med inspiration til indretning, kom vi frem til at det ville være oplagt at prøve at finde nogle fede sækkestole i markante farver, som kunne skabe noget kontrast til de mange sorte/hvide farver som oftest anvendes i stuen.

Fordelen ved at vælge et par sækkestole er at man samtidig med at få noget farve ind i stuen også får et praktisk møbel, som lægger op til hygge og afslapning. Efter at have søgt over det meste af nettet og kigget i diverse bolighuse har vi fundet vores tre favoritter som vi gerne vil præsentere for dig.

retroit sort

Fatboy – sækkestolen alle kender

Når man snakker om sækkestole er det svært at komme uden om Fatboy, og vi er da også helt vilde med Fatboy Original i nylon. Her er der virkelig tale om farve for alle pengene. Sækkestolen fås i 19 forskellige farver. Vi tænker at købe en i rød og en i blå. Sækkestolen fra Fatboy måler 140 centimeter i bredden og 180 centimeter i højden og vejer 7 kg. Der burde således at være rigeligt med plads til at tage en morfar efter arbejde, læse en god bog eller flade ud foran fjernsynet.

Terapy – Den ergonomiske sækkestol

En anden af vores favoritter efter at have undersøgt markedet for sækkestole er den flotte og komfortable sækkestol fra hollandske Terapy. Sækkestolen fås i to forskellige størrelser – den ene måler 100 x 80 x 50 centimeter og storebroderen måler 170 x 70 x 50 centimeter. Sækkestolen ligner i sig selv en af de utallige sækkestole som er firkantet og i nogle markante farver. Men Terapy gemmer på en hemmelighed eller to. Du kan nemlig forme sækkestolen til en dråbe lignende form, hvor den efter sigende skulle være ergonomisk god at sidde i. VI har desværre ikke prøvet sækkestolen endnu. 8 forskellige farver findes de to modeller i, herunder en flot limegrøn farve og en turkis farve som er vores favoritter.

Sackit RetroIt – den retro sækkestol

Med på denne liste skal der naturligvis også være en retro sækkestol. Sackit har lavet en sækkestol med navnet Retroit Cobana. Sækkestolen har en smule anderledes form, end de klassiske firkantet sækkestole, da den er formet mere som en rigtig stol eller taburet. Udover at man sidder godt i den, kan vi især godt lide farvesammensætningen og det retro look.

Vi vil elske at høre dine kommentarer. Hvilken farverig sækkestol ville du vælge, hvis du skulle have mere farve ind i stuen?

I vores søgen efter sækkestole på nettet har vi bla. Været forbi disse sider:

Inspirationssiden.dk – måske Danmarks største site med informationer om sækkestole.

fatboy.dk – Fatboys officielle hjemmeside.

Sackit.dk – Sackits officielle hjemmeside.